Bekijk Onze Diensten

Full service facilitair bedrijf

Wij maken meercamera werk binnen handbereik

Bij ons zijn de lijntjes kort en draait alles om de passie en liefde voor het vak. We halen meer uit onze hoogwaardige apparatuur, zijn altijd bezig met vernieuwing en op zoek naar het allerbeste voor onze klanten.

Multicam
ENG
Steadicam
Multicam

Onze Flexible Broadcast Unit (OBV 1) en nieuwe vlaggenschip OBV 2

Op het gebied van meercamera producties heeft The Crew de afgelopen jaren een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels beschikken we over twee complete regiewagens die kunnen worden ingezet op locatie of in een studio. Onze Flexible Broadcast Unit is klein en compact, geschikt voor iedere locatie en kan op eenvoudige wijze worden uitgerust met large sensor camera’s. OBV2 is ons nieuwe vlaggenschip, een complete 14CW die geschikt is voor de grootste audiovisuele producties. Tevens ook bij deze OBV de keuze om met large sensor camera's te werken. Daarnaast beschikken wij over een mobiele regieset die in korte tijd op iedere gewenste locatie kan worden opgebouwd. Deze beschikt over alle luxe op het gebied van intercom, tally en return en is geschikt voor HD of large sensor camera’s. Voor ieder evenement of programma hebben wij een pasklare oplossing in huis.

Bekijk Onze Wagens
ENG

The Crew

Specialist in ENG producties

Oorspronkelijk stond ENG voor eenvoudige een-camera registraties, maar tegenwoordig is bijna geen enkel ENG programma nog simpel. Wij zijn gespecialiseerd in ENG producties waarbij op technisch, logistiek en inhoudelijk vlak veel komt kijken. We hebben ruime ervaring met de grootste amusementsprogramma’s. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen voor de meest complexe (multi)ENG projecten. Niets is voor ons te gek of onmogelijk!

Steadicam

Steadicam producties

op een hoger niveau

Job Scholtze en Ivo Borkus hebben bij grote televisie-producties alle grenzen van de steadicam opgezocht en hier een werkwijze ontwikkeld waardoor het gebruik van steadicam in een meercamera omgeving echt tot zijn recht komt.
Ze doen alle aansprekende liveshows in Nederland en registraties van (internationale) sportwedstrijden, concerten en grote evenementen. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring bij commercials, speelfilms, reportages en documentaires.

Job en Ivo hebben de lat voor dit specialisme hoog gelegd en beschikken over een ongekend uithoudingsvermogen. Als zij een shot niet kunnen maken, dan is het vast en zeker niet geschikt voor steadicam.

Bekijk Onze Wagens

Maak kennis met onze OBV's en ontdek waar wij mee werken.

Bekijk OBV's