Over Ons

Bekijk de specificaties

van onze wagens

Onze Wagens

OBV 2

OBV 2 is een mooie wagen die zeer geschikt is voor de complexere en grotere zaken. Standaard is deze wagen geschikt voor tien camera's, uitbreidbaar tot veertien camera's. Hiermee is hij van alle gemakken voorzien. Met 16 werkplekken, 3 LSM posities, audio en jingle plekken, data managers, regie, regie assistent, schakel, redactie desk is deze wagen zeker de grote broer van OBV 1!

Download OBV 2 SPECS

OBV 1

OBV 1 is een compacte regie wagen met plaats voor negen personen. Deze kleine krachtpatser is standaard uitgerust voor acht camera's, maar kan desgewenst er nog wel een paar bij krijgen. Wat deze wagen zo uniek maakt is dat hij zowel met XDCAM HD als ook met de filmische Sony F5 kan werken. Op multicam is het voor de gebruikers zoals elke multicam wagen werkt. Intercom, tally, return, alles wat men gewend is. Bijkomend voordeel is dat er naast het programma ook ENG gedraaid kan worden. Van sport tot concerten, live TV tot opname. Alles is mogelijk!

Download OBV 1 SPECS

Flight pack

Onze mobiele regieset is voor elke klus aanpasbaar. Op locatie is het een kwestie van Plug & Play. Naast dat deze flightpack geschikt is voor 6 HD en large sensor camera's, is deze ook voorzien van return, tally, intercom en shading.

Bekijk Onze Andere diensten

Naar Diensten