Vacature

Hoofd Beeld Technicus (ervaren)

Vacature - Ervaren Hoofd Beeld Technicus

Kom jij ons team versterken?

Bij The Crew zijn wij altijd op zoek naar talent. Ben jij creatief en heb jij affiniteit met alles dat te maken heeft met beeldtechniek? Geniet je ervan om een klus te klaren waarbij jij het perfecte eindplaatje samenstelt? Heb je gevoel voor kleur en werk je graag in team verband? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Als Hoofd Technicus werk je mee aan meercamera producties met onze OBV's. Van een studioprogramma of sportwedstrijd tot aan concerten en evenementen. Jij kunt overal ingezet worden! Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor de technische invulling van de meest uiteenlopende projecten. Je stuurt beeldtechneuten aan en je bent steeds op de hoogte van de nieuwste technieken. Je hebt al ervaring als beeldtechneut.

Wat wij bieden:

Een marktconform salaris.
23 vakantiedagen per jaar.
Prettige werkomgeving met leuke en enthousiaste collega's.
Functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

Wie wij zoeken:

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
Je kunt goed communiceren.
Je bent een echte aanpakker, stressbestendig en enthousiast om veel te leren.
Je hebt al wat ervaring als beeldtechneut

Wie zijn wij?

The Crew is een facilitair bedrijf voor tv producties. Bij The Crew maken we hele vette content. Van concerten tot sport, van talkshows tot liveshows. Wij draaien o.a. Freeks Wilde Wereld, De Alleskunner, The Passion, en Klein maar fijn. Ons motto is ‘’No guts, no glory’’. Het draait bij ons om het talent van de mensen die voor ons werken en we geven ze graag ‘gereedschap’ waar ze gelukkig van worden.

GEÏNTERESSEERD?!

Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan snel via q@thecrew.nl met je CV en motivatie.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Bekijk Onze Projecten

Naar Projecten