Vacature

Uitgifte medewerker

Vacature

Kom jij ons team versterken?

De uitgifte is bij ons het hart van de zaak. Ben jij diegene die altijd alles tot op het laatste punt regelt? Geniet je ervan om een klus te klaren en dan meteen door te pakken? Wil jij starten in een audiovisuele omgeving? Kom dan solliciteren bij The Crew.

Functieomschrijving

Als uitgiftemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het klaarzetten en innemen van alle apparatuur. Je checkt of alles weer ingeleverd is en zorgt dat alles weer op de juiste plek komt te staan. Bij kleine defecten probeer je het zelf te repareren of schakelt de juiste externe bedrijven in om te zorgen dat het item weer inzetbaar is. Je zult het wagenpark beheren en zorgen dat alle voertuigen netjes blijven. Je zult voornamelijk van maandag t/m vrijdag werken. In de weekenden ben je alleen aanwezig als je nodig bent.

Wat wij bieden:

Een marktconform salaris.
23 vakantiedagen per jaar.
Prettige werkomgeving met leuke en enthousiaste collega's.
Functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.
Veel ruimte voor eigen initiatief.

Wie wij zoeken:

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
Je bent niet bang voor til en sjouw werk.
Je bent in staat om het overzicht te bewaren en gestructureerd te werken.
Je kunt goed communiceren.
Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)

Wie zijn wij?

The Crew is een facilitair bedrijf voor tv producties. Wij draaien o.a. Freeks Wilde Wereld, De Alleskunner, The Passion, en Klein maar fijn. Ons motto is ‘’No guts, no glory’’. Het draait bij ons om het talent van de mensen die voor ons werken en we geven ze graag ‘gereedschap’ waar ze gelukkig van worden. Wij werken veel met freelancers om zo in te kunnen springen op de wensen van onze klanten.

GEÏNTERESSEERD?!

Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan snel via q@thecrew.nl met je CV en motivatie.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Bekijk Onze Projecten

Naar Projecten